Vaji i fares se zeze

Vaji i farës së zezë Fara e zezë (Habbeh Seuda) Vaji i fares se zeze ne kendveshtrimin Profetik Analizat Laboratorike Perdorimi Foricimi i mishrave te dhembeve Në raste nervozizmi Kolla dhe asma Këputja dhe dembelizmi Të vjellat e shpeshta Acarimi i lëkurës dhe...

Cel

error: Content is protected !!